Българин е изчезнал във Великобритания

„Пускам този призив с цел да се опитаме да открием един сънародник, който е в неизвестност от 8 Февруари 2019 година.“ Така започва публикация във фейсбук на Атанас Чиков.

Валентин Качанов е в неизвестност повече от месец и половина.

„Майка му се свърза с мен с призив, ако може да помогна да намерим сънародника ни. Валентин е живял и работил в Grays градче в преградията на Лондон .
Последно е говорил с майка си на 8 Февруари. На 9-ти Февруари е излязъл от квартирата, която е споделял с приятел и не се е върнал повече.“

В квартирата, където живее Валентин Качанов, са намерени паспортът му, документи, целия му багаж. Телефонът му е давал свободно, сега – че не може да се свърже с него човек.

Майка му, която е в България, се е свързала с българска полиция и Интерпол. Английска полиция е ходила няколко пъти в дома му, но до момента няма резултат, уточнява във фейсбук Атанас Чиков.

Валентин живее в Англия от около 3 години.

Той се е разбирал с майка си, баща си и сестра си и не е имал причини да спре контакта си с тях. Никой от приятелите му във Великобритания не се е чувал с него.

Странното е, че е пропуснал да се обади за рождения ден на баща си, както и да поздрави и майка си за 8-ми март. Неща които винаги досега е правил.

Атанас Чиков е оставил координати за всеки, който има някаква инфомация за изчезналия наш сънародник.

„С мен може да се свържете на телефон 077 86 06 70 76 на имейл atanas@chikov.com или по Фейсбук.“, пише мъжът.

- реклама -