фен зона
Само ден остава до старта на Евро 2016

Балъков откри първата лицензирана фен зона за Евро 2016 у нас

Красимир Балъков откри в София първата фен зона за Евро 2016, официално лицензирана от УЕФА.

Фен зоната има трибуна за 300 души, а максималният капацитет е 1 000 души, заедно с допълнителните зрителски места по масите, столовете и шезлонгите. За комфорта на гостите са осигурени и зони за храна и напитки.

„Ариана Футбол Парк“ се намира на стадион „Юнак“ и ще функционира от старта на Европейското по футбол на 10 юни до финала му на 10 юли.

Феновете ще могат да гледат двубоите на най-големия екран, инсталиран на открито досега в Българи, с размери 9 на 6 метра.

Подобна фен зона ще има и в Пловдив.

„Аз имам само един фаворит на Европейското първенство – хубавият, динамичен и приятен футбол. Все пак, ще стискам палци за Португалия и Германия. Винаги в европейските и световни първенства има отбори, които са фаворити и си остават такива, има и изненади, както бяхме ние в САЩ. Тази година ще има подобни, но предстои да видим кои ще ни изненадат”, прогнозира Красимир Балъков.

По повод трагичното представяне на българския национален отбор в Япония, Балъков коментира:

„За мен националният отбор има по-голям потенциал от това, което показва в момента. Усещам, че нещата с българския футбол вървят в правилна посока. Много интересно и разнообразно първенство се очертава с новите промени. Тази система обаче на мен лично много ми харесва”.

- реклама -