Балабанов: Ако е необходимо, ще водим преговори с „Продължаваме Промяната“ за министри

„Безапелационно подкрепяме Румен Радев в президентската надпревара. За нас той е човекът, който трябва да спечели изборите, защото направи достатъчно в последните години ”, заяви в ефира на „Събуди се” Станислав Балабанов от „Има такъв народ”. Той подчерта, че с колегата му Филип Станев са част от Инициативния комитет, който издига кандидат-президентската двойка Радев-Йотова.

Оставаме диалогични, открити, с морал и достойнство към естествените ни партньори. Нормално е те да бъдат новата политическа формация на Кирил Петков и Асен Василев, „Демократична България” и „Изправи се БГ! Ние идваме!“, ако успеят да прескочат 4-процентовата бариера”, обясни Балабанов.

„Винаги сме казвали, че когато човек заема публична длъжност и има факти, те трябва да бъдат публични и всеки човек в една правова държава трябва да носи последствията за действията си, така Балабанов коментира критиките, които от ИТН отправиха към Петков и Василев в качеството си на министри. „Това не  променя политическите разговори и приоритети, от които зависят бъдещето на България и българския избирател“, допълни той.

- реклама -