Б. Борисов: Интелигентни хора крият, че са заразени с коронавирус – всеки трябва да е отговорен

Колкото повече хора бъдат изследвани е нормално да излизат и повече положителни тестове за коронавирус. Това заяви премиерът Бойко Борисов. „Няма да затваряме повече“, категоричен беше отново той. „Не е хубаво интелигентни хора като лекарката от Кърджали, да се крият по една седмица, или като мъжът от „Градина“, които имал симптоми от 4-5 дена. Всеки трябва да проявява дисциплина и отговорност“, допълни още той.

Премиерът Бойко Борисов коментира последните данни за установените заболели при инспекцията на АМ „Хемус“.

„Да си пише човекът, какво лошо има? Всеки може да пише. Аз строя с колегите.“ Това заяви премиерът Бойко Борисов в отговор на обвиняемият Васил Божков, който днес излезе с нова публикация в социалните мрежи.

„Това са вече 10-15 години. Нищо ново. Като наближат избори започват по един и същи начин – ментета, записват се. Не бяха за спални, тоалетни. Ненчо Балабанов да вземат, той най-готино ме имитира.“ Така Борисов коментира запис в интернет, за който се твърди, че се чува неговия глас.

Преди ме жегваше и нервираше, сега даже се забавлявам, каза премиерът.

„Това означава, че още ги е много страх и понеже правим много добри неща и трябва нещо гадно да се измисли, сега и техниката напредна много. Важно е да не се разфокусираме. Ние създадохме партия и са ни избирали заради борбата с престъпността и строителството. освен това и кметовете знаят, че с мен се работи лесно.““, каза още Борисов.

 

- реклама -