Азис стана баща и на момченце

Азис изненада последователите си в социалните мрежи, разкривайки, че на 44 години е станал баща за втори път.

Радостната вест той обяви с кадър, на който държи в обятията си новородено момченце, което по думите му, съпровождащи публикацията, е истинска благословия.

Изпълнителят обаче не издаде името, на което се е спрял за детето, както и останалите подробности около раждането му.

Постът му бързо събра хиляди харесвания и множество коментари, като сред първите честитили му бяха колежките му Мария и Поли Генова.

Почитателите на фолкзвездата определено останаха учудени от новината, тъй като досега той дори не бе намеквал, че очаква втори наследник.

Разбира се, мнозина се запитаха коя е майката на бебето, тъй като към днешна дата неговата близка приятелка Галя, която даде живот на дъщеря му, вече е над четиридесет и пет години.

По принцип бившият участник в предаването „Като две капки вода“ предпочита да пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите.

Така например до съвсем скоро той не бе показвал снимки на Рая от ранна възраст.

Ето защо когато го стори в началото на тази година, това бе цяло събитие, отразено от редица медии у нас.

На изображението, качено по онова време в интернет, се вижда, че тя се е превърнала в истинска млада дама, която не след дълго ще навърши 15 години.

Малко по-късно баща ѝ разказа, че тя е изключително скромно момиче, което не търси излишна показност, нито пък се вълнува от материалните блага.

А освен това направи признанието, че тя не е запозната с творчеството му, тъй като не харесва стила, в който той се изявява.

Всъщност тийнейджърката предпочита да слуша поп и рап музиката на американски артисти, издаде тогава той. Това обаче ни най-малко не притеснява популярният ѝ татко.

- реклама -