Еден Азар

Азар: Мисля, че това беше за раздяла

Еден Азар потвърди информациите, че най-вероятно е изиграл последния си мач за Челси. Това се случи във финала на Лига Европа при успеха с 4:1 над Асенал. Белгиецът вкара два гола на артилеристити. Следващата му дестинация би трябвало да бъде Реал Мадрид. Той бе на крачка от Кралския клуб и през миналото лято, но тогава реши да остане в Лондон.

Азар: Нещата зависят от двата клуба

„Все още не е ясно – ще бъде решено след няколко дни. Но аз вече съм взел своето решение. Нещата зависят от двата клуба. Мисля, че това беше за раздяла. Но във футбола човек никога не знае. Може би е време за ново предизвикателство“, заяви белгиецът.

Челси - Арсенал
Жиру не празнува гола си на финала

Жиру: Бяхме по-добри

Друг от главните герои за сините – Оливие Жиру – заяви, че тимът му осезаемо е бил по-добър от Арсенал. „Финалът беше интересен. Ние бяхме по-добри и ефикасни, особено през второто полувреме. Горд съм, защото този отбор заслужава трофей. Загубихме финала за Купата на Лига от Манчестър Сити, но този е по-важен“, заяви Жиру.

„Очевидно е, че имам много приятели в Арсенал. Този клуб промени живота ми, даде ми шанс да играя във Висшата лига. Дължа много на Арсенал и никога няма да го забравя. Затова и не празнувах. Но от друга страна, съм горд, че взех трофея с Челси. Вече съм истински и изцяло син. Чувствам се благословен“, завърши емоционално французинът.

 

- реклама -