Автобус с деца и такси се сблъскаха в София (Обновена + Снимки)

Автобус с деца и такси се сблъскаха в София. Движението в района е затворено, на място има полицейски коли и две линейки.

Автобус с деца и такси са се сблъскали в квартал „Дианабад“ в района на гара „Пионер“, става ясно от публикация в социалната мрежа Facebook, цитирана от „24 часа“.

КАДЪР: Фейсбук/Marin Ilkov

Автобус с деца и такси са се сблъскали близо до басейна „Диана“ около гара „Пионер“. Това стана ясно от публикация във фейсбук групата „Квартал Дианабад – София“.

Пътната настилка в района е била мокра.

В момента не се минава от там, има няколко патрулки, явно положението е сериозно. Имаше две линейки и изтичане на гориво по пътното платно, казват очевидци на инцидента.

Няма пострадали деца в катастрофата, съобщиха пред БТА от Центъра за спешна медицинска помощ-София. Шофьорът на таксиметровия автомобил е с леки прорезни рани и е транспортиран в болница „Царица Йоанна – ИСУЛ“.

Движението при гара „Пионер“ е отбито, затворена е цялата улица „Никола Габровски“, която е с 4 платна, което показва, че катастрофата наистина е била сериозна. В момента на „Симеоновско шосе“   има гигантска тапа, която започва гара „Пионер“ и завършва чак на Околовръстното шосе.

Очаквайте подробности! 

Вижте още:

- реклама -
error: Съдържанието е защитено