календар

Австралийските пожарникари отново се снимаха в горещ календар

Най-горещите огнеборци отново са тук. Пожарникарите на Австралия заснеха за поредна година своя благотворителен календар.

Той излиза от 25 години насам

На постерите за 2018-та могат да бъдат видени коали, коне, малки кученца и много мъжки гърди.

В заснемането на календара за следващата година са участвали 65 пожарникари от цяла Австралия. Той ще бъде издаден в 6 различни версии – сред тях има такива за любителките на различни видове животни, както и специален календар „Горещи огнеборци“, на който мускулестите красавци позират соло.

Парите от продажбите ще бъдат дарени на Австралийската болница за диви животни

Голяма част от фотографиите са правени в зоологическата градина на покойния Стиви Ървин, по-известен като Ловеца на крокодили.

„За нас беше чест да се снимаме в този календар, приходите от който ще отидат за спасяването на хиляди болни и страдащи животни“,  споделя от името на пожарникарите Кейл Кинг.

Той разказва още, че всички огнеборци, които са взели участие в снимките са тренирали ежедневно по няколко часа за да бъдат във форма за календара.

„Всеки един от нас бе и на строга диета без въглехидрати за да сме сигурни, че телата ни ще бъдат без мазнини и всеки мускул ще се открои“, разказва Люк Ууд, който обаче веднъж седмично си позволявал да си хапне пица и понички.

- реклама -