Армаган според зодията: Какво да подарим на абитуриента?

Идат абитуриентските балове и с тях и въпросът какво да подарим на зрелостниците за бала им? Ето и идеи за армаган според зодията на абитуриента.

Овен

Напорист, готов да покори света и преди това – всички дискотеки, Овенът си преследва своето, дори то да е грешно. Може този конкретен Овен да е създаден за спортист, но той, ако си е наумил да е счетоводител. Нищо няма да го спре. Дори Стената на плача в УНСС. Най-много да мине през нея. Въобще, абитуриентът Овен иска всичко и го иска сега. Затова и най-подходящият подарък за него е нещо екстремно и опасно (въпреки че какво по-опасно от счетоводна таблица), например ден на каубой. Преживяването гарантира връщане във времената на Дивия Запад. Плюс обучение по хвърляне на ласо и използване на камшик – все неща, по които Овенът просто ще се побърка. Само стойте далече от него, че той лесно се вживява!

Телец

Абитуриентът Телец е като човекът Телец във всеки един друг момент. Бавен, методичен, враг на бързането и яденето на крак, този абитуриент ще иска от бала си да е истинска наслада за сетивата. Изискванията му са много и високи – храната да е хубава, питиетата да са изискани, музиката да е страхотна. Вероятно ще закъснее, защото един Телец никога не ходи навреме, както ходят останалите представители на простолюдието. Но когато пристигне, ще бъде забелязан. Подаръкът му, разбираемо, не може да е нещо скромно – напротив, трябва да се вижда отдалече и да блести. Например златно кубе или Айфеловата кула. Ако нямате възможност за такива едри подаръци, подарете на Телеца преживяване, свързано с хранене – като например Средиземноморско пътешествие за двама. В центъра на София ще го очакват тартар от скариди, октопод по галисийски и много други ужасно вкусни неща.

Близнаци

Това, което трябва да знаете за него или нея е, че не е един абитуриент, а много, събрани в един. На първия ще му е весело, на втория – тъжно, че завършва, третият ще иска да пее, четвъртият – да танцува, а петият няма да е чул къде отива и ще си е забравил портфейла. Близнаците са най-големите заплеси на зодиака, но и те някак трябва да отпразнуват факта, че завършват училище. Ако ви се е паднало баш на такъв абитуриент да правите подарък, предлагаме нещо сигурно – курс по ново умение. Близнаците обожават да учат нови неща и да се усъвършенстват. Така че един индивидуален урок по пилотиране ще ги изпълни с възторг – да, и петимата!

Рак

Милият абитуриент Рак е много разстроен, че обстановката, с която е свикнал последните 5 години, ще се промени. Раците не обичат изненади и промени и въпреки че ще се постараят балът им да е много хубав, вътрешно ще страдат, че се разделят с учители и съученици – нищо чудно те първи да се напият и после да плачат безутешно в чаша с уиски. Но сега не сме се събрали, за да тъгуваме, напротив, трябва да помислим какво да подарите на най-големия домошар в зодиака. Може би най-подходящият тип изживяване за Раците е курсът по готварство.

Лъв

Няма как да объркате кой от абитуриентите в двора е Лъв, защото то се вижда отдалече. Вчесана грива, кралска походка, високо вдигната глава, която оглежда саваната отдалече – да, това е абитуриентът Лъв. Тази вечер той ще е звездата и всички трябва да го забележат, по един или друг начин – това ще се разбере в хода на вечерта. Тук вашата задача е лесна. Просто трябва да му подарите изживяване, с което Лъвът да се почувства център на внимание, като например курс по пеене.

Дева

Най-спретнатият абитуриент/ка в двора тази година несъмнено е Девата. При тях няма помпозност и ексцесии, не очаквайте щраусови пера в главата и перка на гърба, но със сигурност ще имате абитуриент като капка – елегантен и стилен. Сложно е с подаръците за такива хора, защото не върви да им подарите чифт бели чорапи или комплект за почистване на компютър, но пък можете да заложите на нещо, което наистина ще им допадне – примерно индивидуален курс по пейзажна фотография. В едни от най-красивите места около София пунктуалната Дева ще може да се потопи в тайните на снимките сред природата и ще се чувства удовлетворена и щастлива, а вие ще сте си изпълнили целта.

Везни

Това са представителите на зодиака, които до последно ще правят промени в стайлинга и плановете си. С кои обувки, с каква прическа, в кой ресторант – това са неща, по които една Везна не може да се изкаже решително. Ще я мъчат съмнения, ще се буди нощно време, ще си купи хиляди ненужни неща, докато уцели правилното, но едно е сигурно – накрая ще бъда красива и неотразима. Или красив и неотразим, разбира се. А вие, като човек, който трябва да подари нещо на абитуриента Везна, най-добре се насочете към нещо приятно, но и леко екзотично. Примерно СПА. Звучи точно като измислено за Везната, която вечно се стреми към хармония и баланс.

Скорпион

Е, стигахме до най-голямото предизвикателство в зодиака – Скорпионът. Абитуриентският бал е нещо като черешката на тортата за тях, защото на сцената тази вечер те ще нанесат последния си удар – ще ужилят този, който са си набелязали още в 8-ми клас, докато жертвата, горката, няма да си спомня въобще за повода за това отмъщение. Разбира се, абитуриентът Скорпион ще е в най-атрактивния си вид, толкова сексапилен и очарователен, че няма как да някой да откаже да падне в капана му. Това обаче вас не ви интересува – вие само трябва да му подарите нещо по случай завършването и после да бягате надалеч. Такива хора заслужават ексклузивни подаръци, а имайки предвид характера на Скорпиона, най-добрият подарък за него ще е стрелба с пистолет или пушка.

Стрелец

Ето го и клоунът на випуска, човекът, който е веселил всички класове заедно с учителите цели 5 години. Най-големият купонджия не е задължително да е бил най-добрият по успех, но със сигурност всички винаги ще го помнят, а на абитуриентската си вечер той/тя ще се раздаде като за последно. За вас абитуриентът Стрелец е като манна небесна – той си пада по толкова много неща, че няма шанс да сбъркате. Пътешествията например винаги са удар в десетката като подаръци за един Стрелец, но имайте предвид, че той винаги ще предпочете някоя дивотия пред супер лукса. Примерно отглеждане на животни за седмица насред планината.

Козирог

Банкер по рождение, това е абитуриентът, който ще се появи на бала като от филм за трейдърите на фондовите борси. Той знае, че изглежда като 1 милион долара нацяло и е съвсем съгласен с това. Да, може и да не е най-смешният или забавният, но вие ще имате ли претенции към хумора на 1 милион долара? И ние така си помислихме. С Козирога обаче задачата ви за подарък не е лесна. Той няма да се впечатли от дегустации на вино или скокове с парашут (още във въздуха ще е сметнал какъв е рискът от това да се приземите на някоя топола), затова трябва да се постараете повече. Примерно с подарък за ценители – като посещение на терми и СПА комплекс.

Водолец

Нищо чудно този абитуриент да се появи на бала със скафандър или с трамвай, или да се спусне с въже от покрива на училището – както и да дойде, бъдете сигурни, че няма да е обикновено появяване. Чудакът на зодиака, абитуриентът Водолей ще изненада всички и тази вечер, защото той така си живее – нестандартно. И вашата задача е да му подарите нещо, което да отговаря на тази нестандартност, например кон или извънземно. Или извънземен кон. И тъй като не се сещаме откъде ще намерите такъв, по-добре се ориентирайте към някакво необичайно изживяване – например урок по управление на БТР да речем или американски военен автобус.

Риби

Най-чувствителният и сантиментален абитуриент тази година ще е именно абитуриентът Риба. Той ще реве, ще се смее, пак ще реве, ще се прегръща с всички и ще се заклева, че никога, ама никога няма да се забравят с учителката по физика. Въобще, много емоции ще има на този бал благодарение на Рибите, но вие не се разстройвайте отсега заради тях, а помислете какво да им подарите. Преживяване, свързано с много емоции звучи точно като за тях, затова морска романтика като разходка и вечеря за двама на яхта.

Източник:  vesti.bg

- реклама -
error: Съдържанието е защитено