Арестуваха сестрата на Амал Клуни за шофиране в нетрезво състояние

47-годишната снаха на Джордж Клуни – Тала Аламудин ще прекара 3 седмици зад решетките.

Сестрата на адвокатката по човешки права Амал Клуни – Тала, пледира виновна по обвинения, че е шофирала в Сингапур, без да има необходимата шофьорска книжка, застраховка и след употреба на алкохол.

Тала ще трябва да плати и глоби в размер на 6400 долара и няма да има право да шофира четири години, след като излезе от затвора.

Звездната сродница шофирала BMW Х5 в нарушение. Аламудин е била в ресторант с приятел на „Демпси роуд“ и изпила две чаши вино и чаша шампанско. После те си тръгнали заедно от заведението и Тала седнала зад волана, когато била спряна от пътна полиция.

Сержант Алвин Лий забелязал, че Тала търси ръчната спирачка и мирише на алкохол. След като посегнала към задната седалка, за да вземе чантата си и да предаде шофьорската си книжка, тя случайно натиснала и педала на газта. След проба с дрегер е установена, че алкохолът в кръвта ѝ е над допустимата норма.

Сестрата на Амал притежава модна линия и се премести да живее от Ню Йорк в Сингапур, след като се омъжи за местен бизнесмен.

Според медии Тала има и предишни провинения за шофиране в нетрезво състояние, датиращи от 2013 г.

- реклама -