Куклен афганистанци изнасилване момиче арест

Арестуваха бащата на 2-годишно дете, снимано с бутилка бира в ръка (видео)

Арестуваха бащата на 2- годишно дете, снимано с бутилка бира в ръка. Случаят е от Правец, докладван е на отдел „Закрила на детето“.

Скандален клип с малко дете и бутилка бира

Видяхте ли скандалния клип с малкото дете, което държи бира в ръка и се върти неадекватно?Около него тълпа от възрастни хора го окуражават да пие от бирата, а накрая някой подвиква "Бебето се напи".Къде са социалните служби? Къде е държавата?Докъде стига упадъкът на обществото?Ще се разкрият ли родителите и ще им бъде ли отнето детето?Източник: YouTube

Публикувахте от Българско Рационално Общество в Понеделник, 6 януари 2020 г.

Видеото е публикувано в социалните мрежи и на него ясно се вижда малко момче, което танцува под звуците на музика с бутилка бира в ръка. Вчера служители на отдел „Криминална полиция“ към Главна дирекция „Национална полиция“ инициирали незабавни оперативно- издирвателни действия с цел изясняване на фактите и обстоятелствата по случая.

Установено е, че видеото е заснето в правешкото село Джурово.

Работата по случая продължили криминалисти и инспектори „Детска педагогическа стая“ към ОДМВР- София. Установена е самоличността на 2- годишното момченце и неговите родители.
По случая в РУ- Правец е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 182 от НК. Материалите по случая са докладвани в отдел „Закрила на детето“ за предприемане на действия по компетентност. За срок до 24 часа е задържан бащата на детето, криминално проявен, на 24 години.

- реклама -