Арест за сина на Кеворкян, хванали го да кара дрогиран и пиян

Арест за сина на Кеворк Кеворкян – Таквор. Той е бил задържан за шофиране след употреба на алкохол и наркотици, предава NOVA, позовавайки се на източници в полицията.

Таквор Кеворкян е бил спрян тази нощ от патрул на КАТ-СДВР. 48-годишният мъж обаче отказал да бъде тестван за употреба на алкохол и упойващи вещества, за което му е съставен акт.

Повдигнаха още едно обвинение на Семерджиев – за притежание на наркотици

Часове по-късно, около 8 тази сутрин, същият водач е спрян отново от екип на Пътна полиция в ж.к. „Младост -3”. Дрегерът отчел 1.03 промила съдържание на алкохол, а полевият наркотест дал положителен резултат.

Мъжът е задържан в столично районно полицейско управление за срок до 24 часа по Закона за МВР. По случая е образувано досъдебно производство.

Близо 1600 заснети за ден да шофират с превишена скорост в София

Инцидентът става насред национална акция на КАТ за залавяне на шофьори, седнали зад волана под въздействието на алкохол. И/или наркотици. Тя беше стартирана след трагедията на столичния бул. Черни връх. При нея 35-годишния Георги Семерджиев, шофирайки с бясна скорост и под въздействието на наркотици, причини смъртта на две жени. Към момента Семерджиев е вече с четири обвинения, като четвъртото е за притежание на високорискова дрога. Тя е намерена в предната част на колата му.

 

- реклама -