Анна Цолова в ново аплоа, напуснала Нова тв през февруари

Бившата тв водеща по Нова тв Анан Цолова вече има ново аплоа. Във Фейсбук тя обяви, че официално е напуснала Нова тв през февруари и вече има нов проект.

Ето какво написа тя във социалната мрежа:

Миналото лято Нова тв ми предложи да започна подготовката на ново предаване извън новините и актуалната журналистика. Защо предаването не е в ефир? И аз самата не получих отговор на този въпрос. Мога само да кажа, че последните телевизионни проучвания показваха високо зрителско одобрение към мен и работата ми. Работих усилено по проекта, но след време ми стана ясно, че предаване няма да има и през февруари, по мое желание, прекратих трудовия си договор с Нова.
Защо не съм в сутрешния блок? От доста време обмислях да се разделя с активната журналистика и публицистика. Но не аз избрах момента, кога да се случи това. Не съм от хората, за които оставането на екран е на всяка цена. Доказах това (и на себе си) и през лятото на 2013 г. и през лятото на 2017 – та година.
Не позволих това, което не мога да променя, да промени мен. Не съм безгрешна. Не съм и герой. Просто смятам, че журналистът трябва да слугува единствено на истината и фактите. 

Цолова започва нов проект- преподавател по комуникации. Новият ѝ проект се казва „Говори, за да те видят“ и целта му е да покаже „силата на думите, жестовете и мълчанието“.

- реклама -