вето
сн. БГНЕС

Анна Александрова, ГЕРБ: Докога ще продължаваме да живеем в илюзорния свят на Кирил Петков и компания

„Докога България ще стои като заложник на хора, които не осъзнават, че не е възможно да се води сериозна политика без диалог, намиране на съгласие по важни теми и обединение около общи приоритети, които са в дневния ред на суверена?

Докога ще продължаваме да живеем в илюзорния свят на Кирил Петков и компания, а не погледнем най-накрая тъжната реалност?“.

Тези въпроси зададе във фейсбук профила си депутатът от ГЕРБ-СДС Анна Александрова.

Ето какво още пише тя:

Минути след като бяха обявени резултатите от изборите на 4 април 2021 г., които бяха спечелени категорично от ГЕРБ, лидерът на партията и премиер към онзи момент Бойко Борисов, направи обръщение към всички българи.

Още тогава той отправи апел за разум и отговорност към България, като предупреди, че това, за което се подготвят опонентите ни, ще счупи държавата.

Тогава не го чуха, а в следващите месеци и до ден днешен, всичко, което каза се сбъдна. Половин година гледахме шоуто на ИТН. Те така и не излъчиха правителство, но предизвикаха тотална криза в страната.

Омразата превзе политическото говорене, горяха се елементарни мостове за диалог, настройваха се българи срещу българи, лепяха се етикети, издаваха се присъди от трибуната на НС и т.н.

После дойде “ Промяната“. За броени седмици случайни хора се превърнаха в политици, които и сега си мислят, че светът започва от тях.

България стана държава,  в която може незаконно да се арестува лидер на опозицията и официално да се прилага политическа репресия.

В цялото това време държавата затъваше ден след ден. Чупим рекорди от десетилетия за размер на инфлация, за бюджетни дефицити, за цени на стоки, услуги, горива и енергийни ресурси.

Кому бе нужно всичко това?

Каква положително се случи за обществото ни за година и половина?

Докога България ще стои като заложник на хора, които не осъзнават, че не е възможно да се води сериозна политика без диалог, намиране на съгласие по важни теми и обединение около общи приоритети, които са в дневния ред на суверена?
Докога ще продължаваме да живеем в илюзорния свят на Кирил Петков и компания, а не погледнем най-накрая тъжната реалност?

Трябва ли родината ни да стигне дъното и тоталната разруха под ръководството на партиите,  които от месеци си играят със съдбата ни, та да сложим край и да започнен да възстановяваме щетите от проваленото им управление?

- реклама -