Анита Мейзер

Анита Мейзер е основната заподозряна за убийството на съпруга й

Мисис България 2014-та Анита Мейзер е задържана по подозрение, че е убила съпруга си Николай Димов.

Първоначално бе съобщено, че мъжът е открит рано сутринта в неделя в дома на Мейзер завързан със свински опашки и с прерязано гърло.

Смърт по време на секс?

13925024_1191213070945350_7085491595334814882_nДнес обаче стана ясно, че Николай няма прорезни рани по тялото си, а е починал от задушаване. Според разследващите е твърде вероятно той да е задушен при по-груба любовна игра.

Анита Мейзер е задържана за 24 часа

Това стана ясно по време на брифинг на говорителя на Окръжната прокуратура във Варна Радослав Лазаров и директора на ОД на МВР Даниел Пашов. На Анита Мейзер ще бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт вследствие на умишлено нанасяне на средна телесна повреда.

„Точната причина за смъртта е предмет на назначената вече съдебномедицинска експертиза, която 24 часа след деянието не може да бъде готова”, заяви прокурорът.

Убийство по непредпазливост

По рано пред БНР директорът на Националната полиция главен комисар Христо Терзийски съобщи, че твърде вероятно е 40 годишния културист и бивш охранител да е убит по непредпазливост.

Анита Мейзер, на която Николай е втори съпруг дала доста хаотични показания пред варненските полицаи. Тя твърдяла, че отишла да пазарува около 3 часа след полунощ, като оставила мъжа си пред жилищната сграда да говори с двама негови приятели, които не познавала. Когато се прибрала намерила Николай завързан със свински опашки и прерязано гърло.

Приятели на Николай още вчера заявиха, че според тях убиецът е „в дома“ им, защото културистът бил сериозен мъж, не се замесвал в незаконни схеми и нямало как да дължи пари.

- реклама -