Ангелкова

Ангелкова: Заедно можем да представим България като бижу в туризма

С обединени усилия можем да представим страната като едно бижу в туризма. Това каза министърът на туризма Николина Ангелкова по време на официалната церемония по връчване на Годишните награди в туризма, предаде  „Фокус“.

„Ръстът на в туризма е 8% в сравнение с миналата година и над 8,25 млн. туристи. Изключително ви благодаря, че сте с нас отново тази вечер на вторите годишни награди в туризма. Много бих искала да насърча тези, които не го направиха, да го направят следващата година, защото годишните награди показват не само избраното събитие или дестинация, но подкрепят труда на всяка една община, представител в бизнеса, така че да представим България като целогодишна туристическа дестинация“, заяви Ангелкова и подчерта, че можем да развиваме всичко.

„Важно е, че с обединени усилия можем да представим страната като едно бижу, богатство. Бих искала да благодаря на целия екип на Министерството на туризма, които неуморно работиха, за да може това събитие да се случи. Бих искала да благодаря и на всеки един от кандидатите, защото надпреварата беше оспорвана и близо над 100 000 души са гласували. Поздравявам и победителите, а и тези, които участваха. Всеки един от вас заслужава тази награда“, каза още Николина Ангелкова.

На събитието присъстват десетки гости, сред които председателят на парламента Цвета Карастоянова, министърът на спорта Красен Кралев, народни представители, кметове на общини и др.

- реклама -