Ангелкова: Това, което разбрах от изказването на Тошко Йорданов е какво не могат да направят от „Има такъв народ“

Това, което разбрах от изказването на Тошко Йорданов е какво не могат да направят от „Има такъв народ“. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ – СДС Николина Ангелкова в реприка към Тошко Йорданов по време на дебата по промените в Изборния кодекс.

„Това, което аз разбрах от изказването на г-н Йорданов, освен цинизма и обидите, които не отиват на един народен представител, защото не сме в шоу- Ние сме в Народното събрание“, каза още Ангелкова.

„Това, което разбрах от вашето изказване е, какво вие не може да направите и всъщност само едни голи оправдания. Днес или утре ще получите мандата, вие трябва да носите отговорност, за това сте тук. Лесно е да се пише сценарий, лесно е да се критикува, но е много трудно да носите отговорност и вие трябва да я поемете, защото така ви е отредила Конституцията“, заяви Ангелкова.

Тошко Йорданов, „Има такъв народ“: Как ще постъпим ние, ще видите – споко, остават няколко дена, не се шашкайте

 Как ще постъпим ние, ще видите – споко, остават няколко дена, не се шашкайте. Това каза председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов в дуплика към Тома Биков и Николина Ангелкова по време на дебата по промените в Изборния кодекс.

„Трогателно е как всички ни навивате да направим правителство. Знаете, че стабилно правителство е, когато имаш мнозинство в зала. Говоря или твои депутати, или коалиционни партньори“, каза още Тошко Йорданов.

По думите му другото е правителство на малцинството. „Този цирк сме го гледали с вас, с ваши бивши патерици, патерички,бастунчета. Това е грозна работа. Как ще постъпъми ние, когато Радев ни даде мандата, ще видите, споко остават няколко дена, не се шашкайте“, каза още Йорданов.

Той се обърна и към Николина Ангелкова от ГЕРБ. „Това, че не сте разбрали какво съм казал, означава, че не съм говорил достатъчно просто. За писането на сценарий, явно сте добра. Добре дошла при нас, имаме нужда от сценаристи“, заяви още Тошко Йорданов.
Деница КИТАНОВА

- реклама -