Кандис Суейнпоъл

Ангелите на Victoria’s Secret: Кандис Суейнпоъл

Продължаваме седмичната ни поредица, в която ви представяме емблематичните ангели на Victoria’s Secret. Усмихнати, красиви и дългокраки – моделите на марката за бельо винаги се превръщата в единица мярка за сексапил.

Кандис Суейнпоъл – русокосото изкушение от Африка

Според мнозина тя има перфектното лице, обримчено в рамка от сламени коси и небесно сини очи. Тялото й също не е за пренебрегване – мерките й са 84-59-88 и е висока 174 см.

Кандис е родена през 1988 година в Мууи Ривър, провинция Квазулу-Натал в Южна Африка. Израства във ферма, а като дете играе балет. Забелязана е на голям пазар от модни скаути и още в ранна тийнеджърска възраст заминава за Париж.

Когато е на 17 години, там среща голямата си любов – бразилския модел Херман Николи, с когото неотадвна се сгодиха. Плод на връзката им са двамата им синове – Анака на 3 годинки и Ариел, когото Кандис роди това лято.

Моментално щом пристига в столицата на модата, Суейнпоъл е ангажирана в ревюта на Fendi, Chanel, Tommy Hilfiger, Dolce and Gabbana, Michael Kors, Donna Karan, Giambattista Valli.

През 2010 е първото й ревю за Victoria’s Secret. Публиката се захласва по нея, и Кандис става едно от емблематичните лица на марката. През 2013-та е избрана да дефилира с „Fantasy Bra“, който е на стойност 10 млн. долара.

Според мнозина от всички красавици, които са били ангели на фирмата за бельо Кандис Суейнпоъл е била най-забележителна на подиума.

- реклама -