Джасмин Тукс

Ангелите на Victoria’s Secret: Джасмин Тукс

Продължаваме седмичната ни поредица, в която ви представяме емблематичните ангели на Victoria’s Secret. Усмихнати, красиви и дългокраки – моделите на марката за бельо винаги се превръщат в единица мярка за сексапил.

Джасмин Тукс – Ангелът с перлена усмивка и безкрайни крака

Първи февруари 1991-ва е денят, в който се е родил този тъмнокож ангел. Израстнала в Калифорния, Джасмин влиза в модната индустрия едва 15-годишна. Преди това в продължение на 10 години е била гимнастичка, тренирала е софтбол. „Това направи тялото ми изключително тренирано и изглеждах като спортистка. А, исках да бъда модел. Затова трябваше да избера коя кариера да гоня и се отказах от спорта, за да не бъда твърде мускулеста“, разказва Джаси.

Майка й е стилист на много звезди, което до голяма степен отворило вратите пред красавицата. Първите големи кампании, в които Тукс участва са реклами на UGG Australia и Gap.

2012 се оказва ключова за нейната кариера, защото както вероятно се досещате е избрана за модел в тогавашното дефиле на Victoria’s Secret. На кастинга никой не успява да устои на перлената й усмивка и безкрайните бедра.

Три години по-късно става и Ангел на марката, а през 2016-та едва третата тъмнокожа манекенка, която получава честта да носи „Wonder Bra“ – сутиенът от златото е украсен с диаманти и смарагди и струва 3 млн. долара.

Джасмин си спомня, че като дете постоянно гледала ревютата на Victoria’s Secret, възхищавала се на Тайра Бенкс и мечтаела един ден и тя да бъде на подиума. Дори имала малки крила, с които дефилирала в къщи пред майка си.

Една сбъдната детска мечта, а самата Джасмин днес е мечта за милиони мъже…

 

- реклама -