Бехати Принслу

Ангелите на Victoria’s Secret: Бехати Принслу

Продължаваме седмичната ни поредица, в която ви представяме емблематичните ангели на Victoria’s Secret. Усмихнати, красиви и дългокраки – моделите на марката за бельо винаги се превръщат в единица мярка за сексапил.

Бехати Принслу – дъщерята на проповедника, която дефилира по бельо

Тя е висока 180 см. и има идеални мерки – 81-61-89 см. Затова за никого не е учудващо, когато през 2005-та докато е на ваканция в Кейптаун при баба си получава предложение да се пробва в модата. „Отидохме да пазаруваме в един супермаркет, когато към мен се приближи непознат мъж. Попитаме дали съм модел и ми подаде листче с телефонния си номер“, спомня си Бехати.

Веднага след като пристига в Ню Йорк е избрана да участва в ревюта на Prada, Miu Miu Exclusive и Marc Jacobs. Следва фотосесия за корицата на британския Vogue oт прочутия фотограф Марио Тестино.

През 2008-ма става първото лице на младежката линия „Pink“ на Victoria’s Secret, a на следващата година влиза и в групата на ангелите. Дефилира в ревютата на марката всяка година до 2015-та, когато ражда първото си дете.

Бехати е родена през 1989 в Кейптаун, но израства в Намибия и твърди, че и до днес не може да прежали любимата си Африка. Баща й е проповедник, затова бъдещата звезда израства в изключително скромно семейство и получава пуританско възпитание.

Ангелът на Victoria’s Secret е щастливо омъжена за вокалистът на „Маруун 5“ Адам Левин. Двамата имат две дъщери – Дъсти Роуз и Джио Грейс.

- реклама -