Ангел Кунчев, коронавирус, болница, починал
сн. БГНЕС

Ангел Кунчев отрече всички слухове за влошеното си здраве, лекува се у дома

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев отрече категорично слуховете за влошеното си здравословно състояние. Появиха се дори твърдения, че той е починал. Това обаче категорично не отговаря на истината.

В публикация от профила си в социалната мрежа Фейсбук Кунчев се възмути от лъжите и манипулациите, които се разпространяват по негов адрес.

Ето какво написа самият той:

„Скъпи приятели, колеги , а и неприятели!

Съжалявам, че Ви занимавам с моята личност, но лъжите и конспирациите станаха твърде нагли.

Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, нещо повече – имим нахалството да не съм и умрял! Не съм постъпвал на болнично лечение през последните две години, не съм с инфаркт, нито с инсулт.

Нямам направена трета доза (за съжаление)!

Благодарение на ваксинацията изкарах сравнително лек Ковид, а сега се възстановявам в дома.

На моята възраст – карам 63 години, диагнози – хипертония, диабет, ритъмни нарушения – едно дори и средно тежко Ковид заболяване със сигурност щеше да ме отнесе! Ето защо дължа живота си на ваксинацията и в това няма никакво съмнение. Ако си бях направил и третата игла – вероятно щях да избягна и това премеждие, но ще го направя скоро след пълното възстановяване.

Прилагам видеото за да демонстрирам докъде може да стигне грозната, нагла и безумна антивирусна пропаганда! Насладете се на манипулациите, които тя произвежда ежедневно.

Не бъдете лековерни, направетет най-доброто за себе си – имунизирайте се!“

- реклама -