Ангел Джамбазки позиция ДОСТ Местан Ердоган

Ангел Джамбазки в топ 10 по активност в Европейския парламент

Заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки и кандидат за евродепутат е единственият българин в челните 20 места в класация за активността на представителите в Европейския парламент. Броени дни преди евровота реномираният сайт mepranking.eu  публикува класацията, в която Джамбазки е под номер 6.

Това е поредното доказателство за  упоритата му борба през последните пет години за защита на българските интереси  в Брюксел.

Европейският парламент е трибуна, от която Джамбазки брани националните позиции и постига резултати в полза на своите избиратели. Основни акценти в неговата дейност са борбата с двойните стандарти в ЕС, признаването на съществуването на българско малцинство на територията на Албания, пакет „Мобилност“ и защитата на българския транспортен бранш, замразяването на преговорите с Република Турция за членство на ЕС, овладяването на миграционната криза  и защита на външните граници.

Джамбазки се ангажира да продължи тези свои битки и през следващия мандат на Европейския парламент, поставяйки интереса на българските граждани и на страната ни над всичко.

- реклама -