Ангел Джамбазки си направи тест за наркотици

„Този тест започна като на шега в една отвратителна предизборна кампания, в която част от кандидатите се държат сякаш не са с чиста глава и в съзнание. Резултатите ще излязат след седмица.“ Това заяви кандидатът за кмет на София от ВМРО-БНД, след като си направи тест за наркотици във ВМА.

Тестът е бил направен за всички видове наркотици.

Вчера Джамбазки покани за тест всички парламентарно представени партии и техните кандидати. „Благодаря на Стефан Иванов от НФСБ, който не се притесни да докаже, че е чист“, каза още той.

„Снощи видях реакция на един от кандидатите, който заяви, че ще се тества, но не дойде. Нека се приеме неявяването като извод. Има трима чисти кандидати – двама за кметове и един за общински съветник – Карлос Контрера“, допълни Джамбазки.

„Най-лесно се доказва, че не си под влиянието на наркоза. Това, че кандидати не дойдоха е показателно“, разкри кандидатът на ВМРО.

„Нормално е да има забрана да се шофира след употреба на наркотици, подобни практики трябва да има и за кандидатите. Ние сме публични личности и е честно да се знае. В част от програмата на ВМРО има стратегия срещу разпространението на наркотици в училищата. Ние доказваме, че сме чисти“, коментира Карлос Контрера, кандидат за общински съветник от листата на ВМРО-БНД.

- реклама -