Анджелина Джоли поиска от съда да принуди Брад Пит да плаща повече издръжка на децата

Холивудската звезда Анджелина Джоли във вторник заведе молба във Върховния съд на Лос Анджелис, щата Калифорния, с искане Брад Пит да бъде задължен да заплаща повече средства за възпитанието на общите им деца, съобщава телевизия ЕйБиСи.

„Той [Пит] е задължен да плаща за възпитанието на децата. Въпреки това обаче, от момента на раздялата, той не изплаща достатъчно средства за възпитанието на децата“, се казва в молбата, изготвената от адвокат Саманта Блей Дежан.

“В продължение на година и половина [Пит] е изпълнявал нередовно неформалното споразумение за разходите по децата. С оглед на даденото обстоятелство, тя [Джоли] подава искане за издаване на съдебна заповед за обезпечаване разходите за децата“, пише още в документа.

Не става ясно каква точно сума разчита да получи Джоли.

Представители на Брад Пит обаче са заявили за американската телевизия, че той безукорно изпълнява всички поети ангажименти.

Холивудските звезди Джоли и Пит се разделиха през септември 2016 година. Двамата прекараха заедно 10 години, но сключиха брак едва през 2014 година. Семейство има шест деца, три, от които осиновени.

- реклама -