Анджелина Джоли

Анджелина Джоли на църковна служба в Лондон заради кралицата, ала тя не дойде – СНИМКИ

Истинска сензация предизвика появата на Анджелина Джоли в лондонската катедрала Сейнт Пол, където бе почетена 200-та годишнина от създаването на ордена на Св. Майкъл и Сейнт Джордж с кралска заповед за рицарство. Актрисата бе направена почетен член на ордена от Елизабет II през 2014-та заради борбата и срещу сексуалното насилие, световния глад и екологията по света – проблеми, които са част от външната политика и на Обединеното кралство.

Холивудската звезда изглеждаше феноменално и приличаше досущ на херцогиня, облечена в гълъбово сива рокля на Ralph & Russo и ефектна шапка в същия десен. Тоалетът на Джоли бе завършен от чифт елегантни ръкавици.

Джоли обаче така и не се срещна с нейно височество.

Кралицата не присъства на честванията заради лошото време

Елизабет не се чувствала добре и лекарите се опасявали, че дъжда може да се отрази зле на британската владетелка. Вместо нея патрон на церемонията бе братовчед й, херцога на Кент. Който от своя страна бе изключително доволен да види една от най-красивите жени в света в лицето на Анджелина Джоли.

Британските медии отбелязват и отсъствието на останалите членове на кралското семейство на вчерашното събитие в Сейнт Пол, тъй като на него се очаквало да присъстват Меган Маркъл и Хари, както и принц Чарлз заедно с Камила. Единствените извинени са Кейт, която е в майчинство и принц Уилям, който е на посещение в Израел.

 

- реклама -