Анджелина Джоли, Брад Пит разпит ФБР

Анджелина Джоли и Брад Пит скоро подписват развода

След близо година и половина съдебна война кой да получи попечителството върху децата, двете холивудски звезди Анджелина Джоли и Брад Пит, като че ли вече имат готовност да подпишат развода. Дали това ще бъде епилогът на медийния роман който се развива от септември 2016 г.?

Една от най-известните холивудски двойки Анджелина Джоли и Брад Пит, преди малко повече от година решиха да прекратят десетгодишния си съвместен живот. Като че ли това бе земетресението на планетата и новината на първа страница на стотици вестници по целия свят. След една безмилостна война, кой да се грижи за децата, всеки един от тях реши да говори. Холивудските звезди обясниха причините, довели до раздялата им. В интервю за „GQ Style“ », Брад сподели, че желанието му е развода да премине „с голяма деликатност“. От своя страна Анджи сподели за страниците на „Vanity Fair“ „за един болезнен период“. „Това беше най-трудният момент в живота ми. В момента търсим глътка въздух. Опитваме се да направим най-доброто за нашето семейство. Нещата се влошиха… Не, не искам да използвам тази дума. Нещата станаха трудни“.

Но след месеци на търсене на приятелско споразумение за да се прекрати този брак, изглежда, че Анджелина и Брад са намерили решение. Двойката Бранджелина се готви да отиде в миналото.

Пред списание „Gala“ приятел, близък до звездната двойка, сподели, че холивудските икони били готови да подпишат развода в следващите дни. „Във всеки случай по отношение на децата те са близо до приятелско споразумение. Те са в по – добри отношения и този развод трябва да се разреши до края на февруари“. Ето една новина, която се очаква да успокои напрежението в това семейство и да позволи на Брад да вижда децата си както той желае. Така двамата, Брад и Анджи, ще може да обърнат страницата на една история, която караше всички да мечтаят.

- реклама -