Левски

Андрей Желязков е новият генерален мениджър на Левски

Андрей Желязков е новият генерален мениджър на Левски. Спортен директор на мястото на подалия оставка Георги Иванов пък ще е Станислав Ангелов. Новината съобщи временно изпълняващият длъжността председател на УС на „сините“ Николай Илиев.

Мисля, че съм направил добър избор. С Желязков се познавам отдавна, от времето, когато бях футболист. Но мога да кажа, че това, с което се захваща, го довежда до успешен край. За Станислав мога само добри думи да кажа, например за това, което е направил на „Раковски“. Правим силен екип. Целите, които сме си поставили – шампионска титла и купа, могат да се постигнат само със силен екип„, каза Илиев.

Новият спортен директор пък е на мнение, че му предстои много работа. „Трябва да има амбиция и желание. Ако трябва да чакаме да е розова ситуацията, ще остареем. Всеки трябва да си наляга парцалите и да работи, това е истината. Ако правим грешки, вие ще ни съдите. Имаме още какво да направим в школата. Там е нашата сила, направихме много, но има и още“, призна Ангелов.

За Левски са много важни резултатите. Ако постигнeм такива, значи сме си свършили добре работата„, пък заяви от своя страна Желязков.

- реклама -