Андрей Райчев

Андрей Райчев: Корнелия Нинова убива БСП

Правителството е в добро положение. Успяха да съберат 7 млрд. Като добавим към това и европейски парите пари, то средства ще има.

Ковидът не е български въпрос. СЗО казваха три неща, които се оказаха неверни.

Едното е да носим маски, другото е да правим затваряне и третото е ваксините. Ваксината обаче не е решение, броят на болните не намалява.

Правителството има за задача да нормализира въпроса. Не съм сигурен обаче, че правителството може да ни преведе по този път. Това заяви социологът Андрей Райчев в студиото на БТВ.

Според него бизнесът се чувства неразбран по въпроса на тока, а правителството не може да дава пари постоянно.

По думите му “тепърва ще има няколко противопоставяния”, защото има 4 различни партии в коалицията, а “Янев като президентски съветник е петото парче”.

По неговото мнение няма въпрос, по който президент и правителство да се противопоставят: “Обратно, в отношенията БСП-президент има влошаване.

юИма бивш шеф на кабинета на Радев, който си позволи страшни антипрезидентски изказвания, и сега Нинова го прави шеф на кабинета си”.

Райчев коментира и изключването на Кирил Добрев от БСП: “Това е скандално. Вторият човек, който се кандидатира за председател, бива изключен.

Това е режим на отмиране на БСП.

БСП много пъти е избирала лидер, но никога не се е стигало до унищожаване на противника.

Вероятността Зарков да спечели ми се струва изключително малка.

Корнелия Нинова убива БСП. Тя ще спечели лидерския пост, но ще има една малка партия”.

- реклама -