Андрей Новаков, кандидат на ГЕРБ за евродепутат: Правителството осъществява проекти, които 100 г. са били мечта за хората

„Благодарение на доверието, което има правителството и лично премиерът Бойко Борисов в Брюксел – България ще получи с 4 млрд. лв. по-висок европейски бюджет – за да има чиста вода в чешмите, по-добри пътища, топли училища, за да има повече Европа в живота на всеки от нас и в най-малкото населено място. Правителството осъществява проекти, които 100 г. са били мечта за хората.“ Това заяви в Троян третият в листата на ГЕРБ и СДС за предстоящия вот за членове на Европейския парламент Андрей Новаков.

Новаков представи своята работа в първия си мандат, като подчерта: „Използвахме всяка възможност да поставим пакет „Мобилност“ на трупчета, за да могат българските ТИР-ове да са по пътищата и да печелят. Битката продължава в следващия парламент и е важно хората, които изпратим, да работят със сърце“. Той призна, че се е чувствал съкрушен, когато заради два български гласа пакет „Мобилност“ не бе отхвърлен окончателно.

В организираното от общинската структура на ГЕРБ събитие по покана на народния представител и общински ръководител Иван Миховски се включиха още колегите му народни представители Тома Биков, Спас Гърневски и Евгени Будинов, както и политическият анализатор Георги Харизанов и кандидатът под номер 5 в листата Асим Адемов.

- реклама -