Ананиева

Ананиева: Липсва ни емоция в играта

Трябва ни още емоция в играта. Това заяви треньорът на националния ни ансамбъл по художествена гимнастика Ина Ананиева при завръщането на отбора от Световната купа в Казан. В Русия българките завоюваха златен медал на пет ленти.

Чисто технически те са наистина подготвени и могат да си изиграят съчетанията без грешка. Откъм трудности съм на същото мнение. Трябва още емоция в играта. Това ни липсва. Мисля, че успяха втория ден да се отърсят, но наистина на това трябва да наблегнем. Просто трябва да сме много различни на Олимпиадата, защото всички отбори са се приготвили, всички ще играят без грешка. Просто трябва да дадем още емоция„, коментира Ананиева на летище „София“.

Тя каза също, че е доволна как момичетата се справят с трудната ситуация около съотборничката им Цветелина Стоянова, която направи опит за самоубийство, скачайки от 6-ия етаж на жилищен блок. „Не виждате да ни се опират нещата. Смятам, че в тази обстановка се справяме добре. Доволна съм много от Любомира, доволна съм от поведението на момичетата, така че няма връщане назад„, призна треньорът на ансамбъла.

 

- реклама -