Иванка Тръмп

Американците харесват повече Иванка, отколкото Доналд Тръмп

Американците харесват повече Иванка Тръмп, отколкото баща й – кандидат-президента на Републиканската партия Доналд Тръмп.

Иванка Тръмп беше „гвоздеят на програмата” в скорошния конгрес на републиканците. Ако Тръмп надделее над Хилари Клинтън, аудиторията би предпочела първа дама, макар и неофициално, да е Иванка, а не сегашната съпруга на баща й – Мелани.

Иванка Тръмп

За мнозина Иванка е модел за подражание не само заради наследената от майка си красота и перфектна фигура. Иванка е също вицепрезидент на Trump Organization, основател на Trump Hotel Collection, общественичка, писателка, моделиер, безнесдама и майка на три деца. Тя въплъщава американската мечта.

В книгата си, където съветва жените как да успеят в бизнеса и да спечелят милиони, Иванка изтъква, че ключът е в постоянната работа, стремежа за самоусъвършенстване, в постоянното търсене на нови идеи.

Родена в свръхбогато семейство, от бебе Иванка е обградена от разкош, но не е разглезена. Родителите й подаряват блестящо образование в престижни училища. Венец на обучението й е бакалавърската степен по икономика от университета в Пенсилвания, който завършва с отличие.

Иванка покорява модния подиум, но продължава кариерата си с епизодични роли в сериали, след което постъпва в компанията на баща си. Известно време почти не си тръгва от работа, но се справя с чест. На 26-годишна възраст тя получава поста вицепрезидент на концерна на Тръмп.

Семейство Тръмп
Семейство Тръмп

Успоредно с това Иванка създава собствена марка – Ivanka Trump, и пуска на пазара чанти, обувки, парфюми и дрехи. Моделите на дрехите й са за делови жени, каквато е тя самата – рокли с изчистена кройка, костюми с панталони, поли, блузи и аксесоарите към тях.

Публичният образ на Иванка е част от печелившата й стратегия – американците да виждат в нейно лице съвременна и успяла жена.

Очевидно Иванка успява, защото й се възхищават и бизнесмени, и обикновени момичета, които признават, че искат да са като нея.

Иванка Тръмп

Както каза приятел на семейството на Иванка и мъжа й, „може половината американци да мразят, а другата половина да обичат Доналд Тръмп, но Иванка е обичана от всички”.

Иванка Тръмп
Иванка Тръмп залага на класическия елегантен стил

И в политиката, и в модата Иванка е на страната на консерваторите. Всеки елемент от нейния образ – от острите носове на обувките й до последното косъмче на идеално гладката й прическа, отговарят на образа на съвременна успешна бизнес дама. Най-дръзкото, което си позволява в облеклото, е да носи червено и понякога флорални мотиви, които размекват сърцата на обикновените американци.

- реклама -