американките Кардашиян

Американките са най-секси жените в света

Американките са най-секси жените в света. При мъжете най-привлекателни са канадците. Това се твърди в проучване за най-секспапилните националности в света, пише в. „Дейли стар“.

Анкетата обаче не може да претендира за обективност, тъй като се оказва, че е направена само сред жителите на Съединените американски щати. И все пак какъв е техния поглед върху еротичното излъчване на народите.

Джиджи Хадид е представителка на новото поколение американски топ модели
Джиджи Хадид е представителка на новото поколение американски топ модели

Върху вота на мъжете, които са поставили американките на първо място по сексапил са повлияли най-силно новото поколение звезди като модела Джиджи Хадид, риалити звездата Ким Кардашиян и певицата Тейлър Суифт.

„Жените в САЩ притежават уникална красота – отражение на разнообразния микс от култури, етноси и естетика в страната“, казва основателят и главен изпълнителен директор на сайта Мис Травъл, осъществил проучването.

Влиянието в класацията на Ким Кардашиян, чиито баща е арменец се оказва още по-голямо. Представителите на силния пол са посочили като втори по сексапил на жителките на Армения!

американките
Джъстин Бийбър и Дрейк

Музикалните звезди Джъстин Бийбър и Дрейк, които са от Канада пък са спомогнали именно мъжете от тази страна да бъдат обявени за най-сексапилните в света. Следват американците, австралийците, италианците и испанците.

При жените в топ пет попадат още канадките и кубинките и колумбийките.

- реклама -