Амбър Хърд разкри подробности за побоите на „чудовището“ Джони Деп

Две години след развода с 55-годишния Джони Деп бившата му половинка 32-годишната Амбър Хърд разпространи в медиите свидетелства за неговите побои над нея. Те са контраатака срещу неговия иск за клевета. Деп иска от Хърд $0 млн. и се опитва да докаже в съда, че тя е измислила историята с домашното насилие заради самореклама.

В свидетелствата актрисата подробно описва как Деп я биел, душил и измъчвал. Хърд уточнява, че той е правил това под въздействието на наркотиците и алкохола.

„Когато се наливаше и друсаше, аз се вълнувах за двама ни. Той ставаше съвсем друг човек, жесток и подивял. Наричахме го „чудовище”. Когато изтрезняваше, той забравяше за дивашкото си поведение… Аз го обичах, вярвах в обещанията му да стане по-добър и грешах”, признава актрисата.

Тя описва няколко случая от 2015 година. Единият от тях е бил в жилището им в Лос Анджелис. „Джони отново налетя да ме бие. Хвърли по мен графа, разхвърля всички вещи в стаята и удари с юмрук по стената. Удари ме силно, хвана ме косата и ме замъкна по стълбите в кабинета, гостната, кухнята, спалнята и стаята за гости. Откъсна ми кичур коса. Опитвах се да успокоя Джони… Всеки път, когато ме събаряше на земята, аз ставах и го гледах в очите… Казах, че повече не мога да търпя поведението му и се махам. В отговор Джони ме хвана за гърлото и ме повали на земята”, описва Хърд един от предполагаемите побои на Деп.

Тя твърди също, че някои от случаите на домашно насилие са ставали пред свидетели, например на сестра й. Амбър се оплака, че след скандалния бракоразводен процес много хора са я обвинявали в лъжа, че тя е изфабрикувала синините на снимките, предоставени на съда.

„Хората ме наричаха лъжкиня. Изключиха ме от рекламната кампания на моден бранд. Загубих роля във филм. Толкова често ме заплашваха със смърт, че почти всяка седмица се налагаше да си сменям телефона. Хората ме обвиняваха в клеветничество. Никога не съм нападала Джони, само се защитавах… Стараех се да се боря на страната на доброто в света – открито да действам срещу насилието в семейството. Стремях се да използвам известността си, за да се изказват публично срещу насилието”, разказва още актрисата.

Откакто започна съдебния процес между двамата, в медиите се появяват все повече подробности за техния нещастен живот. Актрисата илюстрира разказа си със снимки, която трябва да докажа агресията на Джони Деп.

„Той изпадна в ярост и започна да унищожава имуществото, включително гардероба ми. Тогава с мен бе сестра ми Уитни, която стоеше на горната площадка на стълбите. Уплаших се, че тя ще пострада от ръцете на Джони и го ударих по лицето. Това беше единствения път, когато ударих Джони. Охраната ни раздели”, разказва Хърд за случая от 2015 г.

Актрисата публикува и копия от преписката на сестра си с домоуправителя, а също кадри на съборените шкафове и закачалки с дрехи. Хърд твърди, че този хаос е дело на бившия й мъж.

По думите й Джони Деп започнал да пие и да се друса година, след като започналата връзката между двамата. Той спретвал скандалите от ревност към колегата й по филм Джеймс Франко. Веднъж искал да изрита сестра й по стълбите. Хъд твърди, че той неведнъж я биел с ръце и ритници и тя се страхувала за живота си. Освен това Деп заявявал, че тя нямала право да му забранява екстазитата.

Актрисата твърди, че заради любовта много пъти му прощавала и вярвала, че поведението му ще се промени към по-добро. Тя предостави също бележки, в които Деп й се извинява и нарича себе си дивак.

Джони Деп и Амбър Хърд сключиха брак през февруари 2015 година. През май 2016 г. Хърд подаде иска за развод.

- реклама -