Алексей Петров

Алексей Петров търси сметка на Цветанов: Как ще обясните на дъщеря ми, че ме обвинихте без вина – ВИДЕО

Алексей Петров за пореден път потърси обяснения от Цветан Цветанов, за когото счита, че го е набедил по груб начин преди години.

Експертът по корпоративна сигурност и антитероризъм Алексей Петров с години беше разхождан по съдилищата преди да чуе „невинен“ девет години след полицейската акция „Октопод“. Делото стартира през 2011 г. в Софийския градски съд, но после бе прехвърлено и в Специализирания съд започна на ново през 2015 г.

„Тук пише, че никога и по никакъв повод в МВР не е постъпвала информация, че съм се занимавал с наркотици. Пише ли така? Че не е правена проверка г-н Цветанов. Вие като министър, когато сте заявявали това, сте били длъжен да проверите. Тук пише че няма, вие казвате че е постъпила такава информация. Кога лъжете? Кой лъже, МВР или вие? Какво ще кажете на дъщеря ми“, пита Алексей Петров, който причаква бившия вътрешен министър и лидер на „Републиканци за България пред партийния офис в Своге.

Петров вече осъди България в Съда по правата на човека, заради методите на действие на Цветан Цветанов и показните му арести като вътрешен министър.

- реклама -