Снимка: БГНЕС

Александър Ненков: Румен Радев се провали в двата основни приоритета на държавния глава – да брани Конституцията и да обединява народа

„България се намира в трудна ситуация. Или си даваме сметка за това, или продължаваме по старому. Слушам за червени линии и не съм оптимист за това, какво ще стане след 14 ноември. Няма ли компромис помежду ни, не се ли разберем, не съм оптимист, че след няколко месеца няма да се окажем в подобна ситуация”, заяви кандидатът за депутат от ГЕРБ Александър Ненков.

Според него партията е в изкуствена изолация. От ГЕРБ възнамеряват да преговарят с всяка партия и ще проявят разбиране и диалогичност към всички.

„Ако ще си играем на една и съща игра, каквато играехме през последните месеци, то нищо хубаво не ни чака. Нека хората да подредят политическите партии, тогава ще преценим кои са естествените съюзници на ГЕРБ, за да създадем правителство с хоризонт”, каза той.

Според него няма смисъл да се стига до импийчмънт на президента Румен Радев заради казуса с гражданството на Кирил Петков. Ненков е на мнение, че той се е провалил в двата основни приоритета на държавния глава – да брани Конституцията и да обединява народа.

 

- реклама -