Ал Пачино

Ал Пачино си хвана двойно по-младо от него гадже

Ал Пачино навърши 78 години, но това не му пречи да се забавлява с 39-годишната си нова приятелка – Митал Дохан. Тя е израелска актриса и певица.

Холивудският актьор и доста по-младото му гадже са засичани все по-често да се радват на компанията един на друг из заведенията на Лос Анджелис

„Те се виждат от няколко месеца и изглеждат много щастливи. Най-напред се опитаха да запазят връзката си в тайна, но сега вече престанаха да се скрият“, цитира изданието анонимен източник.

Дохан е известна с ролята си в хумористичния сериал „Ведс“ и е автор на книгата „Любов и други лоши навици“. Освен това тя издаде сингъла „On Ya“ с певицата Шон Кингстън.

Носителят на „Оскар“ е известен със своя фетиш към много по-млади от него жени

Така например преди връзката с Дохан, той се забавляваше с аржентинската си колежка Лусил Сола, на 42 години. Ал Пачино никога не се е женил, но има дъщеря от продуцента Джули Мари (28).

Звездата от филмите „Адвокат на дявола“, „Усещане за жена“ и „Кръстникът“ има също 17-годишни близнаци от бившата си приятелка, актрисата Бевърли Д‘анжело (66). Актьорът снима в момента филма „Имало едно време в Холивуд“, режисиран от Куентин Тарантино, с участието на Леонардо ди Каприо и Брад Пит

- реклама -