Актуални мобилни устройства, аксесоари и таблети с отстъпки в онлайн магазина на Vivacom

Сред тях са впечатляващият 5G смартфон Nokia G50, водоустойчивите безжични слушалки Nokia Power LITE, бийкъна Nokia B1X2 и малкия безжичен рутер Alcatel

В новата си априлска онлайн кампания Vivacom предлага на потребителите множество смартфони, таблети и други дигитални продукти с атрактивни отстъпки. Сред тя са смартфоните Nokia G21 и Nokia G50 5G, слушалките Nokia Power LITE, безжичния бийкън Nokia, таблетите Samsung Galaxy TAB A8 2022 и Samsung Galaxy TAB S7 FE, както и безжичния 4G рутер Alcatel.

До 14 април операторът предлага продукти с марка Nokia с отстъпки, достигащи 50 лв.

Nokia G21

Това е компактен и красив смартфон с 6,5 инчов диагонал на дисплея и минималистичен скандинавски дизайн. Екранът е създаден по технология IPS и е с резолюция 1600 х 720 px. Моделът има тройна задна камера с 50 MP основен сензор. Предната камера е 8 MP. Процесорът му е 8-ядрен Unisoc T606, предлага се с 4GB оперативна памет и 64GB вградена памет, която може да се увеличи до 512GB посредством карта. Батерията му е с капацитет 5050 mAh. Смартфонът е напълно съвместим с мрежата от пето поколение на Vivacom, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla® на Speedtest Intelligence®[1]. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 населени места и курорти.[2]

Nokia G50 5G

Този стилен 5G смартфон се отличава с тройна задна камера и 6,82 инчов IPS LCD дисплей, чието съотношение към корпуса е 84,5%, а резолюцията – 720 х 1560 px. Задната камера е с 48 MP основен сензор, а освен това разполага с един 5 MP ултраширокоъгълен и един 2 MP сензор за дълбочина. Селфи камерата е 8 MP. Операционната система е Android 11. Процесорът на телефона е 8-ядрен Qualcomm SM4350 Snapdragon 480 5G.

Nokia Power LITE

Тези стилни безжични слушалки са създадени за хората с динамичен начин на живот. Издържат до 35 часа работа с едно зареждане на батерията и имат компактна и стилна кутийка за зареждане. Отличават се с изключително изчистен звук, работят с безжичния стандарт Bluetooth и се управляват буквално с едно докосване. Освен това са водоустойчиви и отговарят на стандарт IPX7.

Nokia WiFi Beacon 1

Този безжичен бийкън представлява цялостна система за управление на интернета в дома или офиса. Към него лесно могат да се добавят други бийкън устройства, разширявайки покритието. Вградените аналитични функции позволяват на всеки потребител да се включи автоматично към устройството с най-добър сигнал спрямо неговата локация, а управлението става лесно с помощта на мобилно приложение. Сред екстрите на модела са опция за създаване на мрежа за гости, определяне на „час за лягане“, блокиране или разрешаване на конкретни уеб ресурси и т.н.

В онлайн магазина на Vivacom потребителите могат да избират и от разнообразие от таблети и рутери с отстъпки, достигащи до 100 лева.

Samsung Galaxy TAB A8

Galaxy TAB A8 е функционален и стилен нов таблет от Samsung с 10,5-инчов TFT дисплей с резолюция 1920 х 1200 px. Поддържа 4G мобилни комуникации. Моделът разполага с 8 MP задна и 5 MP предна камера. Работи с операционната система Android 11. Има 8-ядрен UniSOC T618 процесор, 4GB оперативна памет и 64GB вградена памет. Батерията му е 7040 mAh, а сред екстрите му са още поддръжка на Dolby Atmos технология, четворни стерео говорители, 15W бързо зареждане и не на последно място – металически корпус.

Samsung Galaxy TAB S7 FE

Още един мощен и функционален таблет от Samsung, който поддържа и 5G мобилни комуникации. Той е с 12.4-инчов TFT екран, с резолюция 1600 на 2560 px. Операционната му система е Android 11. Разполага с 8-ядрен процесор Qualcomm SM7225 Snapdragon 750G 5G, а оперативната му памет е 4GB. Този таблет също е с 8 MP задна и 5 MP предна камера. Батерията му е с капацитет от 10 090 mAh.

4G рутер Alcatel

Това е компактен безжичен рутер тип „бисквитка“ в черен цвят, който поддържа мобилни стандарти от четвърто поколение – 4G и е подходящ за работа, обучение, забавление и други дейности както у дома, така и в движение. Прави впечатление със своите малки размери и изчистен дизайн. Може да се побере практически във всяка чанта и дори в джоб.

- реклама -