Кирстен Дъст

Актрисата Кирстен Дъст роди първото си дете

Кирстен Дънст и годеникът й актьорът Джеси Плимънс посрещнаха първото си дете през уикенда.

Бебето е момченце и все още не е известно как е кръстено.

Въпреки, че 36-годишната актрисаофициално не е съобщила още новината, американският сайт People вече потвърди щастливото събитие.

„Бебето е в добро здраве. Всички са в добро здраве“, казва източник, близък до младите родители. Засега точната дата на раждане на детето все още не е разкрита.

Джеси Плимънс и Кирстен Дънст са двойка повече от две години, а преди три месеца звездата разкри бременността си, гордо показвайки заобленото си коремче по време на рекламна кампания за къщата Родърте.

Щастлива в любовта и изпълнена в кариерата си, актрисата отдавна не крие, че е готова да поеме най-важната роля на живота й – тази на майка. Силно влюбена в годеника си Джеси Плимънс, когото тя среща по време на снимането на сериала „Фарго“, Кирстен отдавна говори за създаването на семейство.

„Време е да имаме деца и да се наслаждаваме на това. Никога не съм била от хората, който казват: „Имам нужда от бебе!“ … Обичам го толкова много„, сподели тя през юни миналата година пред британската версия на списание „Мари Клеър“.

Ето че една година по-късно мечтата й се сбъдна.

- реклама -