Фандъкова

Актьори подкрепиха Фандъкова за нов мандат

„Г-жа Фандъкова в  момента заслужава да й се даде шанс да довърши започнатото, защото тя знае накъде отива този град“, каза актьорът Малин Кръстев във видео в подкрепа на кандидатурата на Йорданка Фандъкова за кмет на София.

„Подкрепям г-жа Фандъкова, защото е човек, който търпи диалог. Това не е човек, който харесва поста си, сам по себе си или се наслаждава на кметския стол. Това е човек, който е сред хората и сред града непрекъснато. И най-вече е отворена за диалог и среща с всеки. Мисля, че градът порасна, макар и трудно и бавно с многото ремонти, градът вече придобива нов облик. Трудно е! Това е най-трудният град, защото това е държава в държавата. И мисля, че точно сега е моментът да се продължи започнатото дело на г-жа Фандъкова. Колкото и на някой хора да им е неприятно, но този град постепенно придобива европейски облик. Това е за мен София. Да – може да прилича на строителна площадка, но някой трябва да довърши всичко това и то човек, който е вътре в нещата и знае накъде пътува този град. А г-жа Фандъкова в момента е целият екип“, казва още Кръстев.

Подкрепа и от още един актьор – Филип Аврамов


„Подкрепям г-жа Фандъкова, защото е един от най-добрите градоначалници в демократичните ни години. Когато става дума за политика всички знаят, че е мръсна работа, но в политиката трябва  да има честни и открити хора, които да вършат работа за нашия град. Драги софиянци, независимо от вашия избор, аз съм тук, за да Ви кажа, че лично подкрепям г-жа Фандъкова, защото тя е най-добрата кандидатура в момента за София“, каза Аврамов.

- реклама -