Актьорът, изиграл Ам-Гъл, с ново пародийно клипче за Тереза Мей (ВИДЕО)

Актьорът Анди Съркис, известен с ролята си на Ам-Гъл от „Властелинът на пръстените“ публикува нов пародиен клип на страницата си във „Фейсбук“, в който за пореден път се превъплъщава в образа на британския премиер Тереза Мей, съобщава „Рашъ тудей“.

Британският актьор се появява в 5-минутното клипче в емблематичното на Мей синьо сако, носи сива перука и отправя доста критични реплики срещу нея. Съркис пита с типичния за Ам-Гъл глас „Беше ли това правилната сделка? Или беше просто фантазия?“.


Това не е първото сатирично клипче на британският актьор, в което той осмива Тереза Мей. В пародийно клипче в средата на декември миналата година Съркис, отново облечен като Мей, повтаря с типичния за героя си известната реплика: „Безценното ми, нашето споразумение, това е нашата сделка“.

Британският премиер трябва да представи своя „План Б“ за Брекзит пред парламента в понеделник. Първоначалната сделка за излизането на Лондон от ЕС беше отхвърлена през изминалата седмица с мнозинство от депутатите. Те трябва да гласуват по новото предложение на 29 януари.

- реклама -