Агресия: Пребиха баща пред очите на детето му

Пребиха зверски мъж пред детето му в Ботевград. На 14 август, около 17 часа, потърпевшият е бил нападнат в парка от двама мъже, които нанесли множество удари по лицето и тялото му. На място е дошла и полиция, предаде NOVA.

„Паднах на земята, ритаха ме, изпаднах в безсъзнание, имаше заплахи, че ще бъда убит. Това се случва пред смаяния погледа на 15 деца, включително и моето. То е в страшен шок, работят психолози с него”, разказва потърпевшият.

Очевидци подават сигнал до 112, като реакцията им сплашва нападателите.

По случая се води досъдебно производство, задържани са двама души на 18 и 24 години. Повдигнати са им две обвинения за хулиганство, извършено с особена дързост, и за закана за убийство.

Оказва се, че това не е началото на историята. Всичко започва предния ден, когато синът на потърпевшия е нападнат и бит отново в парка. „На 13 август вечерта бяхме в парка със семейството. Детето отиде да кара тротинетка, а аз се разходих. Минавайки покрай рампите, където той караше тротинетка, виждам как друго дете – на видима възраст около 8-10 години, бие с юмруци моя син“, разказа и съпругата на пострадалия мъж.

Тя се развикала. Съпругът ѝ също дошъл и разтървал децата. Жената споделя, че според нея единият от нападателите е участвал със случката с нейния син.

- реклама -