Агресия: Момче е с три избити зъба след футболен мач между аматьори

18-годишно момче е било жестоко пребито и е с три избити зъба след футболен мач на аматьорски турнир. След края на срещата върху него се нахвърлили седем младежи от противниковия футболен отбор.

Пред Нова тв пострадалият Калоян Тилев разказа, че агресията станала в събота вечерта на стадион в Студентски град. Мачът се организирал във фейсбук. „Другият отбор се държеше агресивно“, разказа Калоян. Той им отвърнал и след срещата седмина се нахвърлили върху него. Според съотборници на Калоян другият отбор бил ФК „Зенит“. При побоя те първо го удряли близо до оградата, а ударът, при който били избити зъбите му, бил нанесън в центъра на терена. Имало и рефер, но той не се намесил, а само повтарял, да не се бият. Други възрастни нямало. Камерите на стадиона не работели.

„Сам се обадих на тел. 112, сам отидох до клиниката за зъбите“, каза Калоян, който получил и сътресение на мозъка.

По случая е образувано досъдебно производство. Днес в полицията ще продължат разпитите на съотборници на Калоян. Те твърдят, че едно от момчетата от противниковия отбори било особено агресивно. Други младежи пък се хвалели, че имат ножове. Отборът на агресивните младежи се оказал неоткриваем.

- реклама -