Африкански хороскоп

Африкански хороскоп за любовта, работата и здравето

Африканският хороскоп се е предавал от уста на уста поколение след поколение. За да определи типичните качества на всеки според рождената му дата, той използва древни символи, които са основата на африканската култура и традиции.
Вижте повече за 12-те зодиакални знака според африканския хороскоп:

Баобаб – 4 януари – 3 февруари

Подобно на дървото, което е ваш символ, вие сте стабилен и много силен човек. Заради честността и разума ви, хората търсят съветите ви. Смели сте и имате силно развито шесто чувство. Умеете да прецените точно околните.

Любов: Искате да изградите стабилна и дълготрайна връзка. Затова отделяте време първо да опознаете другия и едва после да се обвързвате.

Работа: Работите здраво, за да постигнете успех и обществено одобрение. Разчитате повече на подготовката, отколкото на късмета. Понякога ви липсва достатъчно вяра в собствените сили и това ви пречи да изпъкнете.

Здраве: Склонни сте да трупате стрес, от който не успявате да се освободите. Трябва да се научите да си почивате, да разпускате сред природата или за спорт. Определете време специално за себе си.

Кехлибар и сребро – 4 февруари – 5 март

По природа сте нежни и чувствителни, умеете да изслушвате, да успокоявате и да съветвате. Хората ви ценят. Способни сте да омаете всеки.

Любов: Вие сте съблазнители по душа и имате навика да държите много ухажори около себе си. Обичате новото и промяната. Ето защо се нуждаете от силен партньор, който е самоуверен, на когото се възхищавате и който уважава свободолюбието ви.

Работа: Интелигентни и изпълнени с идеи, трудно издържате на монотонността на всекидневието. Не се колебаете радикално да смените работата и проектите, по които действате. Редувате периоди на интензивна работа с пълна почивка.

Здраве: Обичате да си доставяте удоволствие чрез храната, като не се тревожите за здравето си. Може би е добре да се погрижите за по-здравословно меню и физическа активност, които да подсилят крехкия ви организъм.

Семейство – 6 март – 4 април

Чувствителни и щедри, вие сте силно привързани към семейството. Основната ви грижа е да осигурите щастието на онези, които обичате. Доброто ви сърце ви кара да се тревожите за всички, които са в нужда.

Любов: вие сте родител в най-дълбокия смисъл на думата. Вашето щастие е в пряка зависимост от това на семейството, близките и приятелите ви. Раздавате се до самозабрава. Склонни сте да поемате всички задачи, което кара партньорът ви да се чувства изолиран.

Работа: Добър психолог и чудесен съветник, изберете професия, която е свързана с преподаване, обучение, социална помощ, хуманитарна дейност. Имате огромен творчески потенциал.

Здраве: Умеете да се вслушвате в сигналите на тялото си и знаете как да се почувствате в добра форма. Използвайте природната медицина и различни техники за релаксация, за да постигнете спокойствие и да се заредите с енергия.

Помощ за другите – 5 април – 4 май

Вие сте толкова отзивчиви и мили, че сте готови винаги да откликнете на молбите на хората – дори с риск да забравите за себе си. Човек винаги може да разчита на вас, защото сте лоялни и верни.

Любов: Хората ви обичат и се радват на вашата компания, но изискванията към партньора ви са толкова високи, че трудно се намира някой, който да ги покрие. Готови сте на всякакви жертви за онзи, когото обичате, но и мечтаете за вечна страст и абсолютна отдаденост.

Работа: Притежавате градивна енергия и талант на организатор. Винаги се раздавате докрай с каквото и да се захванете. Рядко може нещо да ви изненада и се окажете неподготвени.

Здраве: Склонни сте да пренебрегвате сигналите на тялото си, когато то е преуморено. Но ако отделите малко време, подобрите начина си на хранене и съня си, много бързо ще се почувствате добре.

Пазар – 5 май – 4 юни

Вие сте сложни и изпълнени с противоречия. Оптимисти сте, но се страхувате за бъдещето, щедри сте, но и плахи, нахакани, но и скромни… Приятелите обаче ви ценят и заради жизнерадостта ви, и заради крехкостта ви.

Любов: Постоянно търсите голямата любов и изпепеляващите страсти. Вашата половинка трябва да удвои усилията си, ако иска да бъде на висотата на вашите изисквания. Понякога жаждата ви за нови преживявания е много по-важна за вас от човека, с когото сте в момента.

Работа: Творчески натури, изпълнени с ентусиазъм, използвате страстта си, за да завързвате различни контакти. Но често попадате в капана на съмненията. Не обичате периоди на колебания, но се справяте добре в напрегнати ситуации.

Здраве: За да се чувствате добре, трябва да се научите да изпускате парата. Излезте сред природата или спортувайте на чист въздух – това ще ви мотивира силно. Всичко, което е свързано с морето, ви действа благотворно.

Прародител – 5 юни – 4 юли

Притежавате вроден авторитет и управленчески умения. Затова винаги се стремите да поемате нещата в свои ръце и да давате нареждания. Замислете се, че понякога сте твърде авторитарни и строги.

Любов: Вие сте чаровни и съблазнителни и около вас винаги има много представители на противоположния пол. Но вие сте и много взискателни, затова не е лесно човек да ви следва. От друга страна, в мога, в който повярвате, че сте открили Единствения, умеете да направите нужните отстъпки, за да може любовта ви да трае вечно.

Работа: Способни сте да вложите енергия и ентусиазъм във всяко начинание. Чувството ви за отговорност е толкова силно, че сте склонни да поемете много и тежки задачи. Понякога обаче забравяте за собствените си интереси.

Здраве: Притежавате огромен запас от енергия. Не прекрачвайте обаче границите на възможностите си, за да не застрашавате здравето си.

Съдия – 5 юли – 4 август

Любопитни и прозорливи, вие притежавате впечатляващ нюх. Способни сте упорито да защитавате гледната си точка, а искреността, с която се борите за своята кауза, лесно печели останалите на ваша страна. Когато обаче почувствате вътрешна нужда, умеете да се затворите в себе си и да се усамотите.

Любов: Вие сте умни и щедри. Хората ви харесват, без дори да правите усилие да ги спечелите. Любовите ви са бурни, страстни и много често от пръв поглед.

Работа: Комбинирате у себе си интуиция, амбиция и постоянство. Ако поискате, можете да постигнете огромен успех в професионален план. Предпочитате да се справяте сами със задачите и трудно понасяте някой да ви е шеф.

Здраве: Не усложнявате излишно нещата от живота и се стараете да гледате ведро на случващото се около вас. Привличат ви нестандартните техники за релаксация и тайните на природната медицина. Именно даровете на природата ви зареждат със сила.

Орех ко̀ла – 5 август – 3 септември

Вземате с пълни шепи от щастливите мигове, които животът ви поднася. Ентусиазмът и доброто ви настроение са заразителни. Затова и постоянно сте заобиколени от приятели.

Любов: Ужасявате се монотонността и рутината. Това ви прави непостоянни в сърдечната сфера. Вие сте страстни и жизнерадостни. Във вас с лекота се влюбват от пръв поглед.

Работа: Ключът към вашия успех се крие в невероятната ви интуиция. Доверете се на вдъхновението, гмурнете се спокойно в онези професионални води, които ви привличат най-силно, и ще постигнете всичко, към което се стремите. Независими и креативни, вие сте създадени да се изправяте срещу предизвикателства и да предприемате новаторски неща.

Здраве: Кипите от енергия и винаги сте готови да се раздадете докрай. Внимавайте да не се изтощите напълно.

Пътешественик – 4 септември – 3 октомври

От една страна сте много чувствителни и обичате да съзерцавате света, а от друга – у вас се крие една дръзка лудетина. Според настроението си, можете да изберете да останете насаме със себе си или да сте в голяма компания.

Любов: Вие сте страстна и нетърпелива натура. Макар да ви е трудно да спазвате някои ограничения, проявявате удивителна вярност към половинката си.

Работа: Вие сте надарена и творческа личност, но тъй като ви липсва достатъчно самоувереност, не смеете да се впуснете в дейности, в които можете да разгърнете всичките си таланти.

Здраве: При вас се редуват периоди на свръхактивност и на тежка умора. Обърнете внимание на начина си на живот и помислете за по-уравновесен ритъм.

Отдалечаване – 4 октомври – 3 ноември

Понякога сте разумни, а друг път авантюристи, залагате на класическото, но не отричате и нестандартното, реагирате ту емоционално, ту мислите дълго, преди да направите следващата крачка.

Любов: Любовта ви кара да се чувствате спокойни и истински щастливи. Без нея не можете да живеете. Вие сте романтична натура, но имате нужда от свободно пространство, защото не понасяте са сте затворени в клетка.

Работа: Имате разнообразни артистични и интелектуални заложби. Обичате да се развивате в това, което правите. Намерете работа или хоби, които ви позволяват да разгърнете потенциала си.

Здраве: Понякога губите представа за собствените си сили и има опасност да се претоварите. Намерете баланса, за да не разрушите здравето си.

Дете – 4 ноември – 3 декември

Щедри и отдадени, вие сте ценени от приятелите си, които обичат да са около вас. Късметлии сте. Наслаждавайте се на живота и се възползвайте от всяка среща и всеки миг.

Любов: Мечтаете за стабилен и дълъг брак, но в същото време търсите страст и бохемски връзки. Няма как да имате и двете. Най-важното за вас е да обичате и да бъдете обичани.

Работа: Разполагате с много изострена интуиция, която може да ви бъде полезна и в работата, и в социален план. Умеете да завързвате и поддържате контакти с хора, които могат да са ви от полза.

Здраве: През повечето време кипите от енергия. Грижете се обаче да презаредите батериите си- най-добре със спорт на открито.

Реколта – 4 декември – 3 януари

Често пъти ви спохожда невероятен късмет във всички сфери на вашия живот. Вие сте толкова умни и щедри, че понякога хората около вас се интересуват повече от това, което можете да им дадете, отколкото от вас самите.

Любов: В любовта сте способни да се отдадете тотално и да засвидетелствате пълна вярност, ако в замяна получите безгранична обич. Въпреки това ви е трудно да се съобразявате с ограничения. Затова внимавайте в мига, когато трябва да направите съдбоносен избор, да не се окажете задушени от монотонността на всекидневието, дори да живеете в приказен замък.

Работа: Родени сте под щастлива звезда: научете се да се възползвате от появилите се възможности и от способностите си, за да постигнете забележителни успехи. Въпреки някои клопки по пътя, винаги успявате да се справите с трудностите.

Здраве: Най-добрият начин да се заредите с енергия е да се усамотите и да се затворите за малко в себе си. Всички техники за йога и медитация са идеални за вас.

- реклама -