Кристиано Роналдо

Адвокатът на Роналдо: Има съгласие за случилото се във Вегас

Адвокатът на Кристиано Роналдо призна, че клиентът му е имал отношения с Катрин Майорга, но отрече футболистът да я е изнасилил. Петер Кристиансен заяви обаче, че документите заради, които той е обвинен в изнасилване са „изцяло изфабрикувани“.

„Това, което се е случило през 2009-а в Лас Вегас, е било по взаимно съгласие. Роналдо наистина е подписал споразумение с нея, но причините са съвсем различни от това, което се твърди. И това споразумение със сигурност не е признаване на вина“, обясни Кристиансен.

„Роналдо е направил това, което са го посъветвали съветниците му, за да сложи край на безумните обвинения, отправени срещу него. И то точно, за да избегне опити, като тези, на които сега ставаме свидетели. Да бъде разрушена репутация, изградена на здрава работа, атлетически умения и корекция на поведението. За съжаление, сега сме замесени в съдебен спор“, добави адвокатът.

Измислени обяснения на Роналдо и манипулирани документи

Той каза още, че документите, които съдържат изявления на Роналдо са „чиста измислица“. За да няма съмнения, още веднъж ще заявя: Кристиано яростно отрича всички обвинения. Така както постоянно е правил в последните девет години. Документите, които уж съдържат изявления на Роналдо, и които видяхме в медиите, са чиста измислица. Много адвокатски кантори са обект на хакерски атаки и данните са откраднати от кибер престъпници. Този хакер е опитал да продаде информация и медийно издание безотговорно публикава част от нея. Но голяма част от тези документи са променени и/или напълно изфабрикувани“, завърши Кристиансен.

- реклама -