Никол Шерцинегер

Адриана Лима и Никол Шерцингер разпалиха страстите по време на модната седмица в Берлин

Любимата на Гришо Никол Шерцнгер и модела Адриана Лима се превърнаха в абсолютна сензация по време Седмицата на модата в Берлин. Двете триумфираха на подиума за козметичния бранд Maybelline.

40-годишната певица и 31-годишната манекенка, която наскоро се пенсионира като Ангел на Виктория Сикрет демонстрираха своите завидни физически данни.

Никол разпали страстите със своите изпълнения, облечена в изискана и секси блестяща рокля в две части. Адриана от своя страна демонстрира, че още й е твърде рано да се оттегля от модния подиум, дефилирайки с прозрачно боди и спортни панталони на Puma, съчетани с блестящи сандали.

Двете красавици закриха шоуто под дъжд от конфети и позираха пред камерите преди да се приберат зад кулисите. Медиите зад Океана отбелязват, че Никол Шерцинегер се радва на стабилна връзка с първата ни ракета Григор Димитров и изглежда по-добре от всякога, въпреки, възрастта си.

„О, Боже! Дори не мога да повярвам как минават годините и че вече съм на 40. Но, се чувствам като на 27. Но, истината е, че тренирам страшно много, за да поддържам форма. Исках за 40-тия си рожден ден да изглеждам по-добре от когато й да било“, сподели певицата пред „Тhe Mirror“.

E, определено Никол заслужава комплименти за усилията, които полага…

- реклама -