Адениджи

Адениджи: С Мицански можем да направим много

Левски може да постигне много с атакуващия тандем Бабатунде Адениджи – Илиян Мицански. Мнението е на нигерийският нападател на “сините”, който беше определен за футболист №1 за август. Адениджи призна, че голямата цел на Левски е титлата.

“Футболистите и треньорите сме едно семейство. Искаме да играем като един на терена, защото ние сме Левски. Няма значение кой откъде е – дали от Европа, или от Африка, ние искаме да играем като отбор. Всеки получава възможност да играе, а това важи и за Илиян Мицански. Той е много добър нападател и мисля, че с него можем да постигнем много“, заяви Аденджи.

Нигериецът разкри, че в Левски мислят мач за мач. „Нашата цел е да побеждаваме седмица след седмица и сме изцяло съсредоточени върху това. Гледаме винаги само към следващия мач. Ако ние си спечелим мачовете, ще станем шампиони. В България обаче няма малки и лесни за побеждаване отбори. Всички искат да се докажат срещу нас, което ни задължава да показваме най-доброто, на което сме способни. Пирин ще играе защитно, а ние ще трябва да атакуваме. Вярваме обаче, че ще вкараме голове“, каза още нападателят на Левски.

- реклама -