Адел Super Bowl имот къща деца съпруг

Адел купува имот за 10 млн. долара за бившия си

Адел похарчи малко над 10 милиона долара, за да купи имот само на метри от нейния в Бевърли Хилс.

Певицата бръкна дълбоко в портфейла си за закупуване на огромна къща на няколко крачки от дома си в модерния квартал Бевърли Хилс в Лос Анджелис, твърди в изданието си от 16 май списание „Variety“. Имотът с площ от 561 квадратни метра се състои от пет спални и шест бани и разполага с голяма градина с плувен басейн.

Тази къща е купена от изпълнителката за бъдещия й бивш съпруг и баща на шестгодишния й син Анджело, Саймън Конецки.

Двойката, която е заедно от 2011 г., обяви миналия месец, че се разделя след три години брак. „Адел и нейния спътник са се разделили. Те обещават да отгледат заедно в любов своя син. Както винаги, настояват за опазването на тяхната неприкосновеност и няма да коментират”, заяви представител на британската певица пред „Associated Press“.

Очевидно за да се адаптира към този нов живот, звездата с 15 награди Грами е взела решение бащата на детето им да бъде близо до нея.

Между другото, дискретната Адел е много заета. Според слуховете, тя се е фокусирала върху записването на четвъртия си солов албум, който трябва да излезе в края на годината. Последният й албум, „25“, издаден през 2015 г., е продаден в повече от 20 милиона копия по целия свят.

- реклама -
Flashlight gif 640×90