3 годишно дете загина при катастрофа във Врачанско, близки нападнаха спешния център

Дете на около 3 години загина при катастрофа във Врачанско. Инцидентът е станал в отсечката между Околовръстното шосе на Враца и село Лиляче. Автомобилът се е обърнал по таван. В него пътували загиналото дете, неговите майка и баща. Предполага се, че мъжът е карал с превишена скорост, научи NOVA.

Жената е настанена в болница. Тя е в шок, но няма животозастрашаващи наранявания. Мъжът не е пострадал.

Полиция заварди Спешния център във Враца, след като роднините на загинало при пътно-транспортно произшествие дете нападнаха медиците, видя репортер на „Конкурент“.

Засега в охраната са се включили две патрулки.

Според медиците от Спешния център, екипът им заварил на мястото момченцето издъхнало. Така лекарите опровергаха информацията от местен сайт, че детето е докарано в болницата и е издъхнало в нея. Хора от екипа казаха, че са открили тялото край колата без жизнени функции.

Фалшивата новина обаче нахъса опечалените близки на жертвата. Те атакуваха Спешния център, а в яда си счупиха едно стъкло на вътрешна врата.

Хората уточниха, че жертвата е на 3 години и половина и се казва Б.

Към момента ситуацията е спокойна, но хората, загубили дете в ПТП-то обвиняват спешните медици, че са се забавили твърде много.

Двама души от катастрофата се намират в момента в Спешния център – майката на детето и мъж, седял на предната дясна седалка.

Според информация на „Конкурент“, която още не е потвърдена официално, шофьорът на самокатастрофиралото „Пежо“ не е употребил алкохол и наркотици.

- реклама -