Кейт Мидълтън официално се завръща с нова публична изява

Кейт Мидълтън официално се завръща с нова публична изява

Принцесата на Уелс с първи стъпки за завръщане в публичното пространство. Кейт ще се включи този уикенд в тържествата по повод рождения ден на крал Чарлз.

„Очаквам с нетърпение да присъствам на парада за рождения ден на краля този уикенд със семейството си и се надявам да се присъединя към няколко публични ангажимента през лятото, но също така знам, че все още не съм „излязла от гората“, обяви Кейт.

От думите й става ясно, че тя все още е на химиотерапия.

Кейт бе диагностицирана с рак в началото на годината. Приблизително по същото време стана ясно, че от раково заболяване страда и нейният свекър – кралят на Великобритания. Тогава и двамата обявиха, че временно прекратяват публичните си ангажименти.

„Напредвам добре, но както знае всеки, който преминава през химиотерапия,

имам добри и лоши дни. В тези лоши дни се чувствате слаби, уморени и трябва да се отдадете на почивката на тялото си. Но в добрите дни, когато се чувствате по-силни, искате да извлечете максимума от това да се чувствате добре. Лечението ми продължава и ще продължи още няколко месеца“, добавя още принцесата на Уелс.

Тя разказва как в дните, в които се чувства достатъчно добре

с удоволствие се занимава с училищния живот на децата си, отделя лично време за нещата, които я радват и също така поема и някои домакински задължения.

„Уча се да бъда търпелива, особено при тази несигурност.

Приемам всеки ден както дойде, слушам тялото си и си позволявам да отделя

толкова необходимото време, за да се излекувам. Благодаря ви много за продължаващото разбиране и на всички вас, които толкова смело споделихте историите си с мен“, допълва Кейт.

- реклама -