Равносметка за кампанията: блиц интервю за FN с Делян Добрев

Часове преди изборите Flashnews попита политици от различни партии как видяха предизборната кампания и чуха ли какво искат българските избиратели. Кой беше най-големият гаф и с какво ще запомним кампанията – вижте отговорите на Делян Добрев от ГЕРБ.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––-

– С какво ще запомните тази кампания?

– С черния PR и злобата в очите на нашите опоненти.

– Колко километра пропътувахте?
 – 11 011. Шегувам се, малко повече – около 12-13 хиляди километра.
5378466Коя е случката по места, която ви впечатли най-много?

– Посетих уникални предприятия в цяла България. Те се модернизират, навлизат на нови, световни пазари. Удоволствие беше за мен да чуя техните постижения и бъдещи планове. Идеите в нашата икономическа програма се приеха много добре. Надявам се да имаме възможността да ги реализираме, за да подкрепим бизнеса в България. Колкото по-добре се развиват предприятията и икономиката на страната, толкова по-ниска ще е безработицата и по-високи ще са доходите.

– Разбрахте ли какво иска българският избирател?

– Работа, доходи и условия за децата. Всичко останало е на втори план.

– Има ли дума или изречение, които да са емблематични за кампанията?
– Популизъм. Нашите конкуренти предлагат всичко на всеки с цел да се докопат до властта, без значение колко абсурдни или неосъществими са обещанията им. Ние, както винаги, залагаме на прагматизма и не обещаваме нищо, което не сме 100% сигурни, че можем да изпълним. Снощи един възрастен дядо на събрание в село Свирачи, община Ивайловград, ми каза: „Излъжете ни нещо. Искаме да гласуваме за Вас, ама излъжете ни нещо“.
5380823– Кой е най-големият гаф в кампанията?
– Според мен ГЕРБ няма голям гаф в кампанията досега. Надявам се и да не направим такъв – все пак никога не е късно човек да стане за резил.
– Кой трябва да победи в неделя?
– Този, който знае как и ще продължи развитието на страната. Този, който има какво да покаже след своите управления. Този, който ще запази страната ни в ЕС и НАТО.
glasove-6
- реклама -